Sarah pop


Famous Sarah pop huren in Drenthe te huur vanaf € 40,- !!

Een Sarah pop huren in Drenthe dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een befaamd bedrijf die gespecialiseerd is in professionele Sarah poppen die van zeer van hoog zeerwaardig hoog materiaal gemaakt zijn zoals u van Springkussen huren Drenthe gewend bent. Bij het huren van een Sarah pop krijgt u van één van onze medewerkers een gedegen uitleg om de Sarah pop te plaatsen. Springkussen huren Drenthe heeft maar liefst 4 afhaallocaties in Groningen, Drenthe en Friesland.

Tip ! Als u een Sarah wilt huren in Drenthe. Er zijn verschillende Sara poppen die u kunt huren. Gevarieerd van 2,7 meter tot maar liefst 4,5 meter hoog zijn ! Daarnaast zijn er ook nog verschillende modellen van Sarah poppen, zoals de Sarah klassieke met schort. Sinds kort nieuw in ons bestand Sarah met Wijnvat !

Wij verhuren de goedkoopste en de mooiste Sarah poppen in de provincie Drenthe ! Elke pop wordt na verhuur nagekeken door ons waardoor wij onze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan ! Bel of mail ons tijdig en één van onze medewerkers helpt u graag verder. Wilt u een Sarah pop huren Groningen klik dan hier voor meer informatie !

In begrepen bij het huren van een Sarah wilt huren :
Draagtas
Haringen 
Opzetschema
Blower


Let op: Deze zijn alleen op te halen in Kolham





Sarah pop huren 4,5 meter

Sarah pop huren 4,5 meter




Drenthe

incl.btw (1ste dag halen, 2de dag staan, 3de dag retour)


€ 40.00




Verkeersbord Sarah 50 jaar

Verkeersbord Sarah 50 jaar




Drenthe

Opblaasbaar Sarah verkeersbord. 
Leuk om deze grote opblaasbare verkeersbord in uw tuin te plaatsen. Dit is een zeer uniek verkeersbord, dat komt niet alleen door de leuke en opvallende uitstraling maar het bord maakt het u nog eens extra makkelijk en is super inzetbaar vanwege de bijgeleverde verwisselbare cijfers.


€ 40.00