Abraham pop


Famous Abraham pop huren in Drenthe te huur vanaf € 40,- !!

Een Abraham pop huren in Drenthe dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een befaamd bedrijf die gespecialiseerd is in professionele Abraham poppen die van zeer van hoog zeerwaardig hoog materiaal gemaakt zijn zoals u van Springkussen huren Assen gewend bent. Bij het huren van een Abraham pop krijgt u van één van onze medewerkers een gedegen uitleg om de Abraham pop te plaatsen. Springkussen huren Assen heeft maar liefst 4 afhaallocaties in Groningen, Drenthe en Friesland.

Tip ! Als u een Abraham wilt huren in Drenthe. Er zijn verschillende Abraham poppen die u kunt huren. Gevarieerd van 2,7 meter tot maar liefst 4,5 meter hoog zijn ! Daarnaast zijn er ook nog verschillende modellen van Abraham poppen, zoals de Abraham klassieke wandelstok of de spetterende Abraham met Bierpul in de hand. Sinds kort nieuw in ons bestand Abraham Biervat !

Wij verhuren de goedkoopste en de mooiste Abraham poppen in de provincie Drenthe ! Elke pop wordt na verhuur nagekeken door ons waardoor wij onze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan ! Bel of mail ons tijdig en één van onze medewerkers helpt u graag verder. Wilt u een Abraham pop huren Groningen klik dan hier voor meer informatie !

In begrepen bij het huren van een Abraham wilt huren :
Draagtas
Haringen 
Opzetschema
Blower

Let op: Deze zijn alleen op te halen in Kolham

Abraham Bierpul pop huren 4,5 meter

Abraham Bierpul pop huren 4,5 meter
Drenthe

incl.btw (1ste dag halen, 2de dag staan, 3de dag retour)


€ 40.00
Abraham pop huren 4,5 meter

Abraham pop huren 4,5 meter
Drenthe

incl.btw (1ste dag halen, 2de dag staan, 3de dag retour)


€ 40.00
Verkeersbord Abraham 50 jaar

Verkeersbord Abraham 50 jaar
Drenthe

Opblaasbaar Abraham verkeersbord. 
Leuk om deze grote opblaasbare verkeersbord in uw tuin te plaatsen. Dit is een zeer uniek verkeersbord, dat komt niet alleen door de leuke en opvallende uitstraling maar het bord maakt het u nog eens extra makkelijk en is super inzetbaar vanwege de bijgeleverde verwisselbare cijfers.


€ 40.00